Χορός Βυζαντινῆς Ἐκκλησιαστικῆς Μουσικῆς «Ψαλτικόν Σύναγμα»

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Σεμινάριο Φωνητικής

Σεμινάριο Φωνητικής (03.03.2019 - 16:00)



Ο Χορός Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής "Κλίμαξ" σας προσκαλεί σε ένα σεμινάριο φωνητικής με τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή, τραγουδοποιό, παραγωγό και καθηγητή Φωνητικής Ιωάννη Παπαγιαννίδη, γνωστό στο ευρύ μουσικό κοινό ως Jοhn Jeff Touch. Θα λάβει χώρα στο Αρχονταρίκι του Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου και Αγ. Αναργύρων Διαβατών Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 16:00 και θα είναι τρίωρης διάρκειας. 

Την πρώτη ώρα θα λεχθούν τα εισαγωγικά του σεμιναρίου με θέμα τη σχέση Βυζαντινής Μουσικής και Φωνητικής. Στη συνέχεια θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την αναπνοή, τα είδη της φωνής, τις τονικότητες, τις εντάσεις και η φωνητική στη καθημερινότητα και το αναλόγιο. Στην τελευταία ώρα, θα γίνουν ερωτήσεις από το κοινό και θα απαντηθούν από τον προσκεκλημένο, Ιω. Παπαγιαννίδη. 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να διατυπώσετε τις ερωτήσεις σας, πατώντας Like στη σελίδα μας στο Facebook και γράφοντας τες στη σχετική δημοσίευση της εκδήλωσης. Επιπλέον, μάθετε περισσότερες πληροφορίες και στο λογαριασμό μας στο Instagram.

Γνωρίστε καλύτερα τον προσκεκλημένο του Χορού μας μέσα από την προσωπική του σελίδα. Επισκεφθείτε από την ίδια σελίδα τον τομέα "Vocal Planet", μαθαίνοντας κόλπα και ακούγοντας συμβουλές από τα βίντεο του Ιω. Παπαγιαννίδη.

Η τιμή έχει οριστεί στα 10 ευρώ ανά άτομο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου